ABV administratiekantoor logo  
Home Bedrijven Belastingadvies Belastingaangifte Deventer Dienstverlening Starters Loonadministratie Omzetbelasting Info Contact

Autoverzekering besparen

 

 

Bespaar Tip 1: Vergelijk autoverzekering

bij vergelijkingswebsites als Independer, premie.nl, en vind de laagste premie voor uw auto. Premies voor autoverzekeringen verschillen veel in premie tussen de diverse maatschappijen. Besparingen tot 50% en meer zijn geen uitzondering. Vergelijken loont dus! Wij zetten enkele vergelijkingssites van autoverzekeringen op een rij:

1. Bespaar 50% op uw autoverzekering. Vergelijk uw autoverzekering premie bij premie.nl. Premie.nl vergelijkt tussen een groot aantal autoverzekeringen inclusief prijsvechters en nieuwkomers in de markt van autoverzekeringen. Als u uw kenteken invult op de website dan krijgt u een overzicht met de voordeligste auto verzekeringen in uw situatie.

2. Bespaar op uw autoverzekering - Independer.nl Bij Independer kunt u alle soorten verzekeringen vergelijken. Niet alleen autoverzekeringen maar ook woonverzekeringen (zowel inboedel als opstal en een combinatie hiervan), overlijdensrisicoverzekeringen, reisverzekeringen en uitvaartverzekeringen.

3. Bespaar op uw autoverzekering - Verzekeringen Online

Op deze website kunt alle allerlei soorten verzekeringens en spaar produkten vergelijken:

Gouden handdruk  
Lijfrente en pensioen 
Pensioen - en lijfrente adviesgesprek 
Collectieve pensioenverzekering 
Collectieve ziekteverzuimverzekering
AOV Zelfstandigen
Pensioen ondernemer  
Koopsom  
Levensverzekering  
Lijfrente  
Overlijdensrisicoverzekering  
Coll. arbeidsongeschiktheidsverzekering 

Collectieve ongevallenverzekering  
Collectieve ziektekostenverzekering   
WIA - De nieuwe WAO  
Allround advies gesprek 
Auto  
Motor
Brommer  
Student
Inboedel

   


4. Vergelijk bijna alle autoverzekeringen - Verzekeringssite

Op verzekeringssite vind u bijna alle autoverzekering. Met een premievergelijking van uw autoverzekering voor uw specifieke auto vind u dus bijna altijd de laagst mogelijke premie van Nederland.

home Copyright © 2008 - 2012 ABV administratiekantoor